Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Paralele pentru recuperare medicala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1135 lei
Descriere
Paralele pentru recuperare sunt instrumentul cel mai important in terpia fizica si reabilitarea persoanelor ce au suferit leziuni, boli sau alte conditii ce i-au privat de posibilitatea de a merge sau de a se misca independent: accidente vasculare cerebrale, traumatisme cerebrale etc. De asemenea, paralele pentru recuperare se folosesc si in cazul pacientilor ce au fost imobilizati pentru o perioada mai lunga de timp. Persoanele ce sufera de boli cronice cum ar fi artrita, osteoporoza sau scleroza multipla, care pot afecta in mod fundamental functia miscarii trebuie sa foloseasca paralele pentru recuperare in terapie. Paralele sunt folosite pentru a ajuta oamenii sa-si recapete , echilibrul, gama de miscari si independenta in miscare.

Pentru a avea un spectru cat mai larg de utilizari si pentru a se potrivi tuturor pacientilor indiferent de parametrii, paralele pentru recuperare produse de PROSPORT sunt reglabile in inaltime (intre 55-95cm) si latime.

Caracteristici:
- Dimensiuni: 260cm (L) x 75cm (l)
- Baza reprezentata printr-o rama metalica solida vopsita sau galvanizata la cerere
- Platforma de mers din interiorul ramei realizata din placaj de movipan, forte rezistent si usor de intretinut
- Dimensiunea platformei : 60cm x 40cm
- Cu 2 pante pentru urcare-coborare
- 2 bari din lemn de fag stratificat, cu profil rotund de diametru: 48mm sau oval. Va rugam sa specificati ce profil solicitati. La cerere, acestea pot fi imbricate in spuma poliuretanica si husa.
- 4 stalpii metalici
- Disponibile in variantele standard:
-A84.1   - reglabile in inaltime                          Pret cu TVA: 1.135lei/buc
-A84.2   - reglabile in inaltime si latime          Pret cu TVA: 1.980ei/buc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura