Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mini spalier

0 stars: 0.00 din 0 pareri

460 lei Lei
Brand
Pt gimnastica
Cod produs
A1.5
Out Of stock
Descriere
MiniSpalier este un spalier mai mic, economic ca si dimensiuni si pret.  Spalierul pentru gimnastica sau altfel denumit drept scara fixa este un echipament de antrenament deosebit de versatil, dand posibilitatea de a realiza o multitudine de exercitii pentru dezvoltarea fortei, mobilitatii, rezistentei. Desi deosebit de simplu ca si constructie, spalierul ofera posibilitatea realizarii unei palete foarte largi de exercitii, garantand un antrenament complex.

Acest MiniSpalier este creat special pentru a fi folosit pentru antrenament acasa, dar poate fi la folosit la fel de bine si in sali de sport de orice fel, cabinete medicale, etc unde spatiul disponibil este mic.

Spalierul se monteaza usor (sistem de prindere in 4 puncte) la inaltimea dorita, cu dibluri adaptate tipului de perete pe care va fi montat.

Acest miniSpalier poate fi folosit in combinatie cu TRX, Thera band, bara de tractiuni, bara pentru flotari, bara combinata, roata pentru reabilitarea umarului, plan inclinat, banca de gimnastica, makiwara, consola de sac de box pentru practicatii de arte martiale. aparat de detenta, panou de baschet, etc .

Caracteristici:

-realizat conform EN 12346
-stalpii laterali sunt confectionati din lemn de brad
-sipcile ovale sunt confectionate din lemn de fag
-lacuit natur
- dimensiune: 135 cm x 72 cm  - recomandat pt apartamente

Pretul este calculat pentru o buc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura